Hamburgsunds gatustafett 2021 (FLYTTAD TILL HÖSTEN)

FLYTTAD!!!!!!! Vi har på grund av den rådande pandemin valt att flytta Hamburgsunds gatustafett till hösten. Vi återkommer med nytt datum inom kort. Det är dags att snöra på sig löparskorna, smörja in händerna med babyolja och träna växlingar genom att sträcka smörkniven över frukostbordet. Välkomna till Bohusläns trevligaste löpfest. Välkomna till första upplagan av

Hamburgsunds gatustafett 2021 (FLYTTAD TILL HÖSTEN) Läs mer »

Stora stenars segelsällskaps swimrun – Att försvara den förlorade årgången

Tisdagkväll, telefonen ringer. På andra sidan är min tilltänkta swimrun-partner till lördagens race. Hon har fått förhinder. Fyra dagar innan Stora Stenars Segelsällskaps swimrun på min hemmaplan går mina tävlingsdrömmar i kras. Total tomhet. Detta kassa 2020 där tävling efter tävling ställs in, så även denna verkar det som. Två timmar senare ringer min svåger.

Stora stenars segelsällskaps swimrun – Att försvara den förlorade årgången Läs mer »

godväderspaddling i Fjällbacka skärgård

Guidad, kulturell, kulinarisk, miljövänlig, feministisk välgörenhetspaddling för män (och dem som identifierar sig som män)

  Den 30/5-31/5 kastar vi på Miniäventyr oss ut i de okända, och vi hoppas du vill följa med. Härmed är du inbjuden på en guidad, kulturell, kulinarisk, miljövänlig, feministisk välgörenhetspaddling för män (och för dem som identifierar sig som män). Konceptet är lika krångligt som det är genialiskt. Män gör saker tillsammans för att

Guidad, kulturell, kulinarisk, miljövänlig, feministisk välgörenhetspaddling för män (och dem som identifierar sig som män) Läs mer »